fbpx

@ Villa Medica

Kõhuplastika


Selle operatsiooniga aitame neid naisi, kellel on rasedusjärgne kõhulihaste väljavenimise probleem või isegi lihaste katkemise juhtum, samuti kui probleemiks on veninud lihased ja rebenenud armidega nahk üheaegselt koos rasvaladestusega kõhul või armide puhul pärast keisrilõiget või emakaeemaldust. Sobivateks Patsientideks on ka suure kehakaalu languse järel lõtvunud kõhunahaga patsiendid.

Operatsioonil tehakse lõige puusast puusani häbemeluu kohalt ja ümber naba, mis jääb puutumata. Kõhuplastika e. kõhu kokkurullimise käigus pingutatakse väljaveninud lihased, eemaldatakse lõtvunud nahk ja liigne rasvkude. Vajaduse siirdatakse naba õigesse kohta.

Levinuim komplikatsioon on haava põletikureaktsioon ja hematoom (verevalum). Mõlemad komplikatsioonid on kergesti ravitavad.

Planeeritud operatsiooni korral tuleb maksimaalse ohutuse tagamiseks rasestumisvastased vahendid kuni operatsiooni läbimiseni ära jätta. Operatsioonikuul, peale menstruatsiooni vahendeid mitte enam kasutada. Uuesti jätkata kasutamist peale operatsiooni järgnenud menstruatsiooni.

Tutvu ka teiste Ilukirurgi kliiniku teenustega siit

Kirjuta kommentaar